12V 5A 60W US Geïntegreerde Voedingsadapter met Dubbele Draad

Merk: Chitek
€14,25
Niet op voorraad The quantity of '12V 5A 60W US Geïntegreerde Voedingsadapter met Dubbele Draad' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 5A 60W US Geïntegreerde Voedingsadapter met Dubbele Draad is een handige en betrouwbare voedingsadapter voor verschillende elektronische toepassingen. Met een ingangsspanning van 100-240V AC en een uitgangsspanning van 12V DC, is deze adapter geschikt voor gebruik in zowel de Verenigde Staten als andere landen met vergelijkbare elektrische specificaties.

Deze voedingsadapter heeft een vermogen van 60W, wat betekent dat hij voldoende stroom kan leveren voor de meeste microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten. Met een uitgangsstroom van 5A is hij in staat om meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom te voorzien.

De voedingsadapter is voorzien van een dubbele draad, wat betekent dat hij zowel een positieve als een negatieve draad heeft. Dit maakt het eenvoudig om hem aan te sluiten op de juiste polen van je elektronische apparaten.

Deze voedingsadapter is compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Hij is ook voorzien van een ingebouwde beveiliging tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting, waardoor je elektronische apparaten veilig blijven tijdens het gebruik.

Specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Vermogen: 60W
  • Uitgangsstroom: 5A
  • Dubbele draad: positief en negatief
  • Compact en lichtgewicht
  • Ingebouwde beveiliging tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting

Met de 12V 5A 60W US Geïntegreerde Voedingsadapter met Dubbele Draad heb je een betrouwbare en handige voedingsoplossing voor al je elektronische projecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!