12V 600RPM Micro DC metalen vertragingsmotor type GA12-N20

Merk: Chitek
€0,00
Niet op voorraad The quantity of '12V 600RPM Micro DC metalen vertragingsmotor type GA12-N20' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Een 12V 600RPM Micro DC metalen vertragingsmotor, type GA12-N20, is een veelzijdige motor die geschikt is voor verschillende toepassingen in de elektronica en hobbywereld. Deze compacte motor heeft een hoge snelheid van 600 rotaties per minuut (RPM) en levert een hoog koppel, wat hem ideaal maakt voor projecten waarbij precisie en kracht vereist zijn.

De GA12-N20 motor is uitgerust met een vertragingssysteem, waardoor de rotatiesnelheid wordt verlaagd ten opzichte van de ingangsspanning. Hierdoor kan de motor meer precisie en controle bieden bij het aandrijven van verschillende mechanische componenten.

Deze motor heeft een spanning van 12 volt, waardoor hij gemakkelijk kan worden gevoed door een standaard voeding of een batterij van hetzelfde voltage. Met zijn compacte formaat kan de GA12-N20 motor worden gebruikt in ruimtebeperkte toepassingen waar grootte een beperking is.

De technische specificaties van de GA12-N20 12V 600RPM Micro DC metalen vertragingsmotor zijn als volgt:

  • Spanning: 12V
  • Snelheid: 600 RPM
  • Koppel: Hoog koppel
  • Type: Micro DC
  • Vertragingssysteem: Ja
  • Formaat: Compact

De 12V 600RPM Micro DC metalen vertragingsmotor, type GA12-N20, is een betrouwbare keuze voor hobbyisten, makers, en ingenieurs die op zoek zijn naar een krachtige en nauwkeurige motor voor hun projecten. Met zijn compacte formaat en technische specificaties biedt deze motor de benodigde prestaties en betrouwbaarheid voor een breed scala aan elektronica-toepassingen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!