12V 60RPM Micro DC Reducer Motor Encoder met Draad (GA12-N20)

Merk: Chitek
€9,45
Niet op voorraad The quantity of '12V 60RPM Micro DC Reducer Motor Encoder met Draad (GA12-N20)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 60RPM Micro DC Reducer Motor Encoder met Draad (GA12-N20) is een krachtige en betrouwbare motor die perfect is voor verschillende toepassingen. Met zijn compacte formaat en hoogwaardige constructie is deze motor uitermate geschikt voor zowel professionele projecten als hobbytoepassingen.

Technische specificaties:

  • Spanning: 12V DC
  • Snelheid: 60 RPM
  • Type: Micro DC-motor
  • Reductieverhouding: N20
  • Draad: Ja
  • Afmetingen: 12mm x 10mm x 25mm

Deze micro DC-motor wordt geleverd met een N20-reductieverhouding, waardoor hij in staat is om een hoog koppel te leveren bij een laag toerental. Dit maakt hem ideaal voor toepassingen waar precisie en kracht vereist zijn, zoals robotica, automatiseringssystemen en modellering.

Met een spanning van 12V DC is deze motor gemakkelijk aan te sluiten op verschillende voedingsbronnen. De bijgevoegde draad maakt het eenvoudig om de motor aan te sluiten op een schakeling of besturingsmodule.

De afmetingen van de motor zijn 12mm x 10mm x 25mm, waardoor hij compact genoeg is om in kleine apparaten en projecten te passen. Ondanks zijn kleine formaat levert deze motor indrukwekkende prestaties en een lange levensduur.

Met de 12V 60RPM Micro DC Reducer Motor Encoder met Draad (GA12-N20) haal je een motor van hoge kwaliteit in huis die voldoet aan de eisen van diverse technische projecten. Of je nu een professional bent of een hobbyist, deze motor zal je niet teleurstellen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!