12V 6A 72W AU Geïntegreerde Voedingsadapter met Dubbele Draad - MOQ10PCS

Merk: Chitek
€15,45
Niet op voorraad The quantity of '12V 6A 72W AU Geïntegreerde Voedingsadapter met Dubbele Draad - MOQ10PCS' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 6A 72W AU Geïntegreerde Voedingsadapter met Dubbele Draad is een krachtige en betrouwbare voedingsadapter die perfect is voor verschillende elektronische toepassingen. Met een minimale afname van 10 stuks is deze adapter ideaal voor zowel individuele hobbyisten als grotere projecten.

Deze voedingsadapter heeft een ingangsspanning van 100-240V AC, waardoor hij wereldwijd bruikbaar is. Met een uitgangsspanning van 12V DC en een maximale stroomsterkte van 6A (72W) is hij in staat om voldoende vermogen te leveren voor de meeste microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten.

De adapter is voorzien van een dubbele draad, waardoor hij eenvoudig kan worden aangesloten op verschillende apparaten. De draden hebben een lengte van 1,2 meter, waardoor je voldoende flexibiliteit hebt bij het plaatsen van je elektronische componenten.

Deze voedingsadapter is uitgerust met verschillende beveiligingsfuncties om de veiligheid van je elektronische apparaten te waarborgen. Hij is voorzien van kortsluitingsbeveiliging, overstroombeveiliging en overspanningsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade aan je apparatuur.

De 12V 6A 72W AU Geïntegreerde Voedingsadapter met Dubbele Draad is een essentieel onderdeel voor elke elektronica hobbyist of professional. Met zijn betrouwbaarheid, kracht en beveiligingsfuncties is hij de perfecte keuze voor al je elektronische projecten.

Technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Maximale stroomsterkte: 6A (72W)
  • Draadlengte: 1,2 meter
  • Beveiligingsfuncties: kortsluitingsbeveiliging, overstroombeveiliging, overspanningsbeveiliging
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!