12V 6A 72W EU Stekker Dubbele-draad Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10PCS)

Merk: Chitek
€15,45
Niet op voorraad The quantity of '12V 6A 72W EU Stekker Dubbele-draad Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10PCS)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 6A 72W EU Stekker Dubbele-draad Geïntegreerde Voedingsadapter is een handige en betrouwbare voedingsoplossing voor verschillende elektronische toepassingen. Met een minimale afnamehoeveelheid van 10 stuks is deze adapter ideaal voor zowel hobbyisten als professionals.

Deze voedingsadapter heeft een ingangsspanning van 100-240V AC, wat betekent dat hij wereldwijd kan worden gebruikt. Met een uitgangsspanning van 12V DC en een maximale stroomsterkte van 6A (72W) is hij geschikt voor het voeden van verschillende elektronische apparaten, zoals microcontrollers, sensoren, relais en andere componenten.

De voedingsadapter is voorzien van een EU-stekker, waardoor hij compatibel is met de meeste stopcontacten in Europa. De dubbele-draad constructie zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomtoevoer naar uw apparaten.

Technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Maximale stroomsterkte: 6A (72W)
  • Stekkertype: EU-stekker
  • Minimale afnamehoeveelheid: 10 stuks

Met de 12V 6A 72W EU Stekker Dubbele-draad Geïntegreerde Voedingsadapter kunt u uw elektronische projecten van voldoende stroom voorzien. Bestel vandaag nog en profiteer van de betrouwbaarheid en gebruiksgemak van deze voedingsadapter.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!