12V 6A 72W UK Geïntegreerde Dubbele Draadstroomadapter MOQ10PCS

Merk: Chitek
€15,45
Niet op voorraad The quantity of '12V 6A 72W UK Geïntegreerde Dubbele Draadstroomadapter MOQ10PCS' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 6A 72W UK Geïntegreerde Dubbele Draadstroomadapter is een handige en betrouwbare voedingsoplossing voor verschillende elektronische toepassingen. Met een ingangsspanning van 100-240V AC en een uitgangsspanning van 12V DC, is deze adapter geschikt voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk.

Deze adapter heeft een maximale stroomsterkte van 6A en een vermogen van 72W, waardoor het geschikt is voor het voeden van apparaten met een hoger energieverbruik. Het is perfect voor het voeden van microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten.

De adapter is voorzien van een geïntegreerde dubbele draadstroom, waardoor het mogelijk is om twee apparaten tegelijkertijd van stroom te voorzien. Dit maakt het een handige oplossing voor het voeden van meerdere apparaten in een elektronisch project.

Deze adapter heeft een minimale bestelhoeveelheid (MOQ) van 10 stuks, waardoor het ideaal is voor zowel individuele hobbyisten als grotere projecten. Het is ook verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor elektronica-enthousiastelingen.

Technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Maximale stroomsterkte: 6A
  • Vermogen: 72W
  • Geïntegreerde dubbele draadstroom
  • Minimale bestelhoeveelheid: 10 stuks
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!