12V 7A 84W AU Plug Dual-wire Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10PCS)

Merk: Chitek
€16,20
Niet op voorraad The quantity of '12V 7A 84W AU Plug Dual-wire Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10PCS)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 7A 84W AU Plug Dual-wire Geïntegreerde Voedingsadapter is een krachtige voedingsadapter die speciaal is ontworpen voor elektronische toepassingen die een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening vereisen. Met een minimale afnamehoeveelheid van 10 stuks is deze adapter ideaal voor zowel hobbyisten als professionals.

Deze voedingsadapter heeft een ingangsspanning van 100-240V AC en een uitgangsspanning van 12V DC. Met een maximale stroomsterkte van 7A en een vermogen van 84W is deze adapter in staat om voldoende vermogen te leveren voor verschillende elektronische apparaten en projecten.

De AU Plug Dual-wire Geïntegreerde Voedingsadapter is voorzien van een handige AU-stekker, waardoor deze compatibel is met stopcontacten in Australië en Nieuw-Zeeland. De dual-wire functie zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening, waardoor de kans op spanningspieken en storingen wordt geminimaliseerd.

Technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Maximale stroomsterkte: 7A
  • Vermogen: 84W
  • Plug type: AU
  • Minimale afnamehoeveelheid: 10 stuks

Met de 12V 7A 84W AU Plug Dual-wire Geïntegreerde Voedingsadapter ben je verzekerd van een betrouwbare en stabiele stroomvoorziening voor al je elektronische projecten. Bestel nu en profiteer van de voordelen van deze hoogwaardige voedingsadapter!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!