12V 7A 84W EU Geïntegreerde Voedingsadapter met Dual-wire - MOQ10PCS

Merk: Chitek
€16,20
Niet op voorraad The quantity of '12V 7A 84W EU Geïntegreerde Voedingsadapter met Dual-wire - MOQ10PCS' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 7A 84W EU Geïntegreerde Voedingsadapter met Dual-wire is een krachtige voedingsadapter die speciaal is ontworpen voor elektronische toepassingen die een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening vereisen. Met een ingangsspanning van 100-240V AC en een uitgangsspanning van 12V DC, is deze adapter geschikt voor gebruik in Europa.

Deze voedingsadapter heeft een vermogen van 84W, wat betekent dat hij een maximale stroomsterkte van 7A kan leveren bij een spanning van 12V. Dit maakt hem ideaal voor het voeden van microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten die een hogere stroomsterkte vereisen.

De voedingsadapter is voorzien van een dual-wire aansluiting, wat betekent dat hij twee draden heeft voor zowel de positieve als de negatieve aansluiting. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening, waardoor de kans op spanningspieken en storingen wordt geminimaliseerd.

Deze voedingsadapter voldoet aan de Europese normen en is voorzien van de benodigde certificeringen en keurmerken. Hierdoor ben je verzekerd van een veilig en betrouwbaar product dat voldoet aan alle vereiste kwaliteitsnormen.

Belangrijkste specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Maximale stroomsterkte: 7A
  • Vermogen: 84W
  • Dual-wire aansluiting
  • Europese normen en certificeringen

Let op: De minimale afnamehoeveelheid voor deze voedingsadapter is 10 stuks.

Met de 12V 7A 84W EU Geïntegreerde Voedingsadapter met Dual-wire ben je verzekerd van een betrouwbare en stabiele stroomvoorziening voor al je elektronische toepassingen. Bestel nu en profiteer van de hoge kwaliteit en prestaties van deze voedingsadapter!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!