12V 8A 96W AU Stekker Dubbele-Draad Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10PCS)

Merk: Chitek
€16,70
Niet op voorraad The quantity of '12V 8A 96W AU Stekker Dubbele-Draad Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10PCS)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 8A 96W AU Stekker Dubbele-Draad Geïntegreerde Voedingsadapter is een handige en betrouwbare voedingsoplossing voor verschillende elektronische toepassingen. Met een minimale afnamehoeveelheid van 10 stuks is deze adapter ideaal voor zowel individuele hobbyisten als grotere projecten.

Deze voedingsadapter heeft een ingangsspanning van 100-240V AC, waardoor hij wereldwijd bruikbaar is. Met een uitgangsspanning van 12V DC en een maximale stroomsterkte van 8A (96W) is hij geschikt voor het voeden van verschillende elektronische apparaten en componenten.

De adapter is voorzien van een AU-stekker, wat betekent dat hij compatibel is met stopcontacten in Australië en Nieuw-Zeeland. De dubbele-draad configuratie zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomtoevoer naar uw apparaten.

Technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Maximale stroomsterkte: 8A (96W)
  • Stekkertype: AU
  • Minimale afnamehoeveelheid: 10 stuks

De 12V 8A 96W AU Stekker Dubbele-Draad Geïntegreerde Voedingsadapter is een betrouwbare keuze voor het voeden van uw elektronische projecten. Of u nu een individuele hobbyist bent of een groter project uitvoert, deze adapter biedt de benodigde stroom en betrouwbaarheid.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!