12V 8A 96W Britse stekker Dubbele draad Geïntegreerde Voedingsadapter MOQ10 st.

Merk: Chitek
€16,70
Niet op voorraad The quantity of '12V 8A 96W Britse stekker Dubbele draad Geïntegreerde Voedingsadapter MOQ10 st.' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 8A 96W Britse stekker Dubbele draad Geïntegreerde Voedingsadapter is een handige en betrouwbare voedingsoplossing voor verschillende elektronische toepassingen. Met een minimale afnamehoeveelheid van 10 stuks is dit product ideaal voor zowel individuele hobbyisten als grotere projecten.

Deze voedingsadapter heeft een ingebouwde transformator en is speciaal ontworpen voor gebruik met microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten. Met een uitgangsspanning van 12V en een maximale stroomsterkte van 8A (96W) biedt deze adapter voldoende vermogen voor de meeste toepassingen.

De voedingsadapter wordt geleverd met een Britse stekker, waardoor deze compatibel is met stopcontacten in het Verenigd Koninkrijk. De dubbele draad zorgt voor een betrouwbare en stabiele verbinding tussen de adapter en het elektronische apparaat.

Technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Maximale stroomsterkte: 8A
  • Vermogen: 96W
  • Stekkertype: Brits
  • Draadtype: Dubbel

Met de 12V 8A 96W Britse stekker Dubbele draad Geïntegreerde Voedingsadapter kunt u uw elektronische projecten van voldoende stroom voorzien. Bestel nu een minimale hoeveelheid van 10 stuks en profiteer van deze handige voedingsoplossing.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!