12V 8A 96W EU-stekker Dubbele-draad Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10STK)

Merk: Chitek
€16,70
Niet op voorraad The quantity of '12V 8A 96W EU-stekker Dubbele-draad Geïntegreerde Voedingsadapter (MOQ10STK)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V 8A 96W EU-stekker Dubbele-draad Geïntegreerde Voedingsadapter is een handige en betrouwbare voedingsoplossing voor verschillende elektronische toepassingen. Met een minimale afnamehoeveelheid van 10 stuks is deze adapter ideaal voor zowel individuele hobbyisten als grotere projecten.

Deze voedingsadapter heeft de volgende technische specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V AC
  • Uitgangsspanning: 12V DC
  • Uitgangsstroom: 8A
  • Vermogen: 96W
  • EU-stekker
  • Dubbele-draad ontwerp voor flexibiliteit
  • Geïntegreerde beveiligingsfuncties zoals kortsluiting, overbelasting en overspanningsbeveiliging
  • Compact formaat voor eenvoudige installatie en gebruik

Met een ingangsspanning van 100-240V AC is deze voedingsadapter compatibel met verschillende stroombronnen in Europa. De uitgangsspanning van 12V DC maakt het geschikt voor het voeden van verschillende elektronische apparaten en componenten die werken op deze spanning.

Met een uitgangsstroom van 8A en een vermogen van 96W biedt deze voedingsadapter voldoende vermogen om meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom te voorzien. Het dubbele-draad ontwerp zorgt voor flexibiliteit bij het aansluiten van apparaten en componenten.

Deze voedingsadapter is voorzien van geïntegreerde beveiligingsfuncties, zoals kortsluiting, overbelasting en overspanningsbeveiliging. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare werking van uw elektronische apparaten.

Met zijn compacte formaat is deze voedingsadapter eenvoudig te installeren en te gebruiken. Of u nu een individuele hobbyist bent of een groter project uitvoert, deze voedingsadapter biedt de betrouwbaarheid en prestaties die u nodig heeft.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!