12V vertraagd relais module auto start vertraging instelbare tijd schakelaar met lichtkoppeling

Merk: Chitek
€2,00
Niet op voorraad The quantity of '12V vertraagd relais module auto start vertraging instelbare tijd schakelaar met lichtkoppeling' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 12V vertraagd relais module is de perfecte oplossing voor het automatisch starten van uw voertuig met behulp van een instelbare tijdvertraging. Daarnaast is deze module uitgerust met een lichtkoppeling, waardoor het relais kan reageren op de lichtsterkte.

De technische specificaties van de 12V vertraagd relais module zijn als volgt:

  • Ingangsspanning: 12V DC
  • Uitgangsspanning: maximaal 30V DC / 10A
  • Vertragingstijd: instelbaar van 1 tot 30 seconden
  • Lichtkoppeling: reageert op een instelbare lichtsterkte
  • Relais type: single-pole, double-throw (SPDT)
  • Relais levensduur: meer dan 100.000 schakelcycli

Met de 12V vertraagd relais module heeft u volledige controle over het startproces van uw voertuig. Door de instelbare vertragingstijd kunt u bepalen hoe lang het relais moet wachten voordat het de startopdracht geeft. Daarnaast zorgt de lichtkoppeling ervoor dat het relais reageert op de lichtomstandigheden, bijvoorbeeld voor het automatisch starten van de motor wanneer het daglicht wordt.

Deze module is veelzijdig inzetbaar voor verschillende toepassingen, zoals auto's, boten, motoren en andere voertuigen. Het compacte formaat en de eenvoudige installatie maken het ook geschikt voor hobbyisten en doe-het-zelvers.

Let op: de 12V vertraagd relais module is alleen bedoeld voor gebruik in gelijkstroom (DC) circuits. Zorg ervoor dat u de juiste veiligheidsmaatregelen neemt bij het aansluiten en installeren van deze module.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!