12W 12V 1A Super Dunne Kunststof Behuizing LED Speciale Voeding met Draad

Merk: Chitek
€2,65
Niet op voorraad The quantity of '12W 12V 1A Super Dunne Kunststof Behuizing LED Speciale Voeding met Draad' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Deze 12W 12V 1A Super Dunne Kunststof Behuizing LED Speciale Voeding met Draad is perfect voor het voeden van LED-strips en andere lage spanning elektronische apparaten. Met zijn dunne, compacte ontwerp past hij gemakkelijk in kleine ruimtes en is hij ideaal voor gebruik in zowel professionele als hobbyprojecten.

De voeding heeft een uitgangsspanning van 12V en een maximale uitgangsstroom van 1A, waardoor hij voldoende vermogen levert om LED-strips en andere vergelijkbare apparaten van stroom te voorzien. Met een totaal vermogen van 12W zorgt hij voor voldoende energie om jouw elektronische projecten te laten werken.

De behuizing van deze voeding is gemaakt van kunststof, waardoor hij licht van gewicht is en gemakkelijk te installeren. De super dunne vormgeving zorgt ervoor dat hij discreet kan worden geplaatst zonder veel ruimte in te nemen.

De voeding wordt geleverd met een draad zodat je hem eenvoudig kunt aansluiten op jouw elektronische apparaten. De draad heeft een lengte van X meter, waardoor je genoeg ruimte hebt om de voeding naar de gewenste locatie te plaatsen.

Specificaties:

  • Voedingstype: LED Speciale Voeding
  • Vermogen: 12W
  • Uitgangsspanning: 12V
  • Maximale uitgangsstroom: 1A
  • Behuizing: Kunststof
  • Draadlengte: X meter

Met deze 12W 12V 1A Super Dunne Kunststof Behuizing LED Speciale Voeding met Draad ben je verzekerd van een betrouwbare stroomtoevoer voor jouw LED-strips en andere lage spanning elektronische apparaten. Bestel vandaag nog!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!