140 stuks U-vormige Shield Breadboard Jumper Draden Grade A

Merk: Chitek
€1,95
Niet op voorraad The quantity of '140 stuks U-vormige Shield Breadboard Jumper Draden Grade A' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De U-vormige Shield Breadboard Jumper Draden Grade A zijn perfect voor het maken van verbindingen tussen verschillende componenten op een breadboard. Met een totaal van 140 stuks in deze set, heb je genoeg draden om al je projecten te voltooien.

Deze jumper draden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een U-vormige connector aan beide uiteinden. Dit maakt het gemakkelijk om ze in de breadboard-gaten te steken en een stevige verbinding te garanderen.

De U-vormige Shield Breadboard Jumper Draden Grade A hebben de volgende technische specificaties:

  • Aantal draden: 140 stuks
  • Materiaal: Hoogwaardig
  • Connector: U-vormig aan beide uiteinden
  • Geschikt voor: Breadboards

Met deze jumper draden kun je snel en eenvoudig verbindingen maken tussen verschillende componenten op je breadboard. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar, waardoor ze perfect zijn voor zowel beginners als ervaren elektronica hobbyisten.

Bestel vandaag nog je set U-vormige Shield Breadboard Jumper Draden Grade A en maak je elektronica projecten nog eenvoudiger en efficiënter!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!