1*40P 2.54mm 90 graden moederbord

Merk: Chitek
€0,45
Niet op voorraad The quantity of '1*40P 2.54mm 90 graden moederbord' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1*40P 2.54mm 90 graden moederbord connector is een handige connector voor het aansluiten van verschillende elektronische componenten op een moederbord. Met zijn compacte formaat en 90 graden hoek is deze connector ideaal voor ruimtebesparende toepassingen.

Technische specificaties:

  • Aantal pinnen: 40
  • Pitch: 2.54mm
  • Hoek: 90 graden

Deze connector is eenvoudig te solderen op een moederbord en zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen het moederbord en andere elektronische componenten. Het compacte formaat maakt het ook mogelijk om meerdere connectors naast elkaar te plaatsen, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het ontwerpen van je elektronische schakelingen.

Of je nu een hobbyist bent die graag experimenteert met elektronica, of een professional die op zoek is naar betrouwbare connectors voor een project, de 1*40P 2.54mm 90 graden moederbord connector is een uitstekende keuze. Bestel vandaag nog en ga aan de slag met je elektronische projecten!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!