1.44 inch TFT LCD kleurenscherm module SPI Interface 128X128 zonder Touch

Merk: Chitek
€5,80
Niet op voorraad The quantity of '1.44 inch TFT LCD kleurenscherm module SPI Interface 128X128 zonder Touch' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1.44 inch TFT LCD kleurenscherm module met SPI-interface is een compact en veelzijdig display dat perfect is voor verschillende elektronica projecten. Met een resolutie van 128x128 pixels biedt dit scherm heldere en scherpe beelden.

Deze module maakt gebruik van een SPI-interface, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden aangesloten op microcontrollers en andere apparaten met SPI-ondersteuning. Dit maakt het ideaal voor gebruik in combinatie met microcontrollers zoals Arduino, Raspberry Pi en ESP8266.

Belangrijkste kenmerken:

  • 1.44 inch TFT LCD kleurenscherm
  • Resolutie: 128x128 pixels
  • SPI-interface voor eenvoudige aansluiting op microcontrollers
  • Compact formaat, perfect voor kleine projecten
  • Helder en scherp beeld

Dit 1.44 inch TFT LCD kleurenscherm module zonder touch is ideaal voor het weergeven van tekst, afbeeldingen en grafieken in verschillende elektronica projecten. Of je nu een draagbaar apparaat, een weerstation of een IoT-project bouwt, dit display voegt een professionele uitstraling toe aan je project.

Let op: Dit scherm heeft geen touch-functionaliteit. Als je een touch-interface nodig hebt, raden we je aan om te kijken naar onze andere TFT LCD-modules met touch-functionaliteit.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!