158x90x60mm IP65 ABS PCB Plastic Verdeeldoos

Merk: Chitek
€7,25
Niet op voorraad The quantity of '158x90x60mm IP65 ABS PCB Plastic Verdeeldoos' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 158x90x60mm IP65 ABS PCB Plastic Verdeeldoos is een handige behuizing voor het beschermen van elektronische componenten en printplaten. Met zijn IP65-classificatie is deze verdeeldoos stofdicht en beschermd tegen waterstralen, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

De afmetingen van de verdeeldoos zijn 158x90x60mm, wat voldoende ruimte biedt voor het plaatsen van een PCB (Printed Circuit Board) en andere elektronische componenten. De behuizing is gemaakt van duurzaam ABS-plastic, dat bestand is tegen schokken, trillingen en corrosie.

De verdeeldoos heeft een aantal handige functies, waaronder:

  • IP65-classificatie voor stof- en waterbestendigheid
  • Afmetingen: 158x90x60mm
  • Gemaakt van duurzaam ABS-plastic
  • Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen
  • Biedt ruimte voor een PCB en andere elektronische componenten
  • Bestand tegen schokken, trillingen en corrosie

Deze verdeeldoos is ideaal voor hobbyisten, makers en elektronicaprofessionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame behuizing voor hun elektronische projecten. Of je nu een prototype wilt bouwen of een bestaand project wilt upgraden, deze verdeeldoos biedt de bescherming en functionaliteit die je nodig hebt.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!