15A Ideale Diode Laagspanningsdifferentiële Diode Zonnebescherming en Terugvulbescherming voor Opladen

Merk: Chitek
€4,00
Niet op voorraad The quantity of '15A Ideale Diode Laagspanningsdifferentiële Diode Zonnebescherming en Terugvulbescherming voor Opladen' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 15A Ideale Diode is een essentieel onderdeel voor zonnebescherming en terugvulbescherming tijdens het opladen. Deze diode zorgt ervoor dat de stroom in één richting kan stromen, waardoor de zonne-energie efficiënt wordt benut en het opladen van de batterij wordt geoptimaliseerd.

Met een laagspanningsdifferentiële diode kan de 15A Ideale Diode een lage spanningsval behouden, waardoor er minimale energie verloren gaat tijdens het opladen. Dit zorgt voor een hogere efficiëntie en een langere levensduur van de batterij.

De 15A Ideale Diode biedt ook zonnebescherming door te voorkomen dat de stroom van de batterij terugvloeit naar de zonnepanelen wanneer er geen zonlicht is. Dit voorkomt schade aan de zonnepanelen en zorgt ervoor dat de batterij veilig wordt opgeladen.

Technische specificaties:

  • Maximale stroom: 15A
  • Spanningsval: < 0.1V
  • Bedrijfsspanning: 5V - 24V
  • Temperatuurbereik: -40°C tot 85°C
  • Compact formaat: 10mm x 10mm

De 15A Ideale Diode is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor zonnebescherming en terugvulbescherming tijdens het opladen. Met zijn compacte formaat en brede bedrijfsspanningsbereik is het geschikt voor verschillende toepassingen in de elektronica en zonne-energie-industrie.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!