15CM RP-SMA Female naar strippen aansluitkabel 11mm RG1.13

Merk: Chitek
€0,85
Niet op voorraad The quantity of '15CM RP-SMA Female naar strippen aansluitkabel 11mm RG1.13' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 15CM RP-SMA Female naar strippen aansluitkabel 11mm RG1.13 is een handige kabel voor het aansluiten van verschillende elektronische apparaten. Met deze kabel kunt u eenvoudig een RP-SMA Female connector verbinden met een strippen aansluiting met een diameter van 11mm.

Deze kabel heeft de volgende technische specificaties:

  • Lengte: 15 cm
  • Connector 1: RP-SMA Female
  • Connector 2: Strippennaansluiting (diameter: 11mm)
  • Kabeltype: RG1.13

Met deze kabel kunt u gemakkelijk verschillende elektronische componenten met elkaar verbinden. De RP-SMA Female connector zorgt voor een stevige en betrouwbare verbinding, terwijl de strippen aansluiting met een diameter van 11mm geschikt is voor diverse toepassingen.

De kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan. Het flexibele ontwerp zorgt ervoor dat de kabel gemakkelijk kan worden gebogen en aangepast aan uw behoeften.

Of u nu een hobbyist bent die elektronische projecten bouwt of een professional die werkt aan complexe elektronische systemen, deze 15CM RP-SMA Female naar strippen aansluitkabel 11mm RG1.13 is een essentieel onderdeel voor uw elektronica toolkit.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!