15CM SMA Female naar Stripping Head Connector Kabel 11mm RG1.13

Merk: Chitek
€0,85
Niet op voorraad The quantity of '15CM SMA Female naar Stripping Head Connector Kabel 11mm RG1.13' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 15CM SMA Female naar Stripping Head Connector Kabel 11mm RG1.13 is een handige kabel voor het aansluiten van verschillende elektronische componenten. Met deze kabel kunt u gemakkelijk een SMA Female-connector verbinden met een Stripping Head-connector.

De kabel heeft een lengte van 15 cm, waardoor het ideaal is voor gebruik in kleine ruimtes. De SMA Female-connector aan het ene uiteinde van de kabel zorgt voor een stevige en betrouwbare verbinding. De Stripping Head-connector aan het andere uiteinde maakt het mogelijk om de kabel eenvoudig aan te sluiten op andere apparaten.

De kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan. Het heeft een RG1.13-diameter van 11 mm, wat zorgt voor een goede signaaloverdracht zonder verlies van kwaliteit.

Technische specificaties:

  • Lengte: 15 cm
  • Connector 1: SMA Female
  • Connector 2: Stripping Head
  • Diameter: 11 mm
  • Type: RG1.13

Met de 15CM SMA Female naar Stripping Head Connector Kabel 11mm RG1.13 kunt u gemakkelijk en betrouwbaar verschillende elektronische componenten met elkaar verbinden. Het is een essentieel onderdeel voor hobbyisten en professionals op het gebied van elektronica.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!