1.5V-5V 615 Holle Cup Vibratiemotor (Rood+Blauw Draad ongeveer 10mm) - Sterke Trillingskracht, Neodymium IJzer Boron Magneet

Merk: Chitek
€0,70
Niet op voorraad The quantity of '1.5V-5V 615 Holle Cup Vibratiemotor (Rood+Blauw Draad ongeveer 10mm) - Sterke Trillingskracht, Neodymium IJzer Boron Magneet' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1.5V-5V 615 Holle Cup Vibratiemotor (Rood+Blauw Draad ongeveer 10mm) is een krachtige vibratiemotor die ideaal is voor gebruik in verschillende elektronica projecten. Met zijn sterke trillingskracht kan deze motor diverse toepassingen hebben.

Technische specificaties:

  • Spanningsbereik: 1.5V - 5V
  • Type: 615 holle cup motor
  • Draadkleur: Rood+Blauw
  • Draadlengte: ongeveer 10mm
  • Magnetisch materiaal: Neodymium IJzer Boron

Deze vibratiemotor is in staat om met verschillende spanningen te werken, waardoor hij flexibel is en in verschillende projecten kan worden toegepast. De 615 holle cup motor zorgt voor een sterke trillingskracht, waardoor het geschikt is voor toepassingen waarbij vibratie gewenst is.

Met zijn rode en blauwe draad is deze motor eenvoudig aan te sluiten op een elektronisch circuit. De draadlengte van ongeveer 10mm biedt voldoende ruimte voor het aansluiten van de motor op andere componenten.

Deze vibratiemotor maakt gebruik van een Neodymium IJzer Boron magneet, wat zorgt voor een krachtige en betrouwbare werking. Met zijn compacte afmetingen en sterke prestaties is deze motor perfect voor hobby elektronica en andere projecten waarbij vibratie gewenst is.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!