16-kanaals 12-bit PWM/Servo Driver met I2C-interface - PCA9685 voor Arduino of Raspberry Pi Shield-module Servo Shield

Merk: Chitek
€5,10
Niet op voorraad The quantity of '16-kanaals 12-bit PWM/Servo Driver met I2C-interface - PCA9685 voor Arduino of Raspberry Pi Shield-module Servo Shield' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 16-kanaals 12-bit PWM/Servo Driver met I2C-interface - PCA9685 is een handige module voor het aansturen van servomotoren en het genereren van PWM-signalen. Deze module kan eenvoudig worden aangesloten op een Arduino of Raspberry Pi via de I2C-interface.

Met deze module kun je tot wel 16 servomotoren aansturen, waardoor het ideaal is voor projecten waarbij meerdere bewegende onderdelen nodig zijn. Daarnaast kan de module ook worden gebruikt om PWM-signalen te genereren voor het aansturen van LED-strips, DC-motoren en andere apparaten die PWM-ondersteuning vereisen.

De PCA9685 chip op deze module biedt een resolutie van 12-bit, wat betekent dat je zeer nauwkeurige controle hebt over de positie van de servomotoren. Daarnaast ondersteunt de module een frequentie van maximaal 1,6 kHz, waardoor je vloeiende bewegingen kunt creëren.

De module wordt geleverd met een I2C-interface, waardoor het eenvoudig is om deze aan te sluiten op een Arduino of Raspberry Pi. Daarnaast is de module compatibel met zowel 3,3V als 5V logica, waardoor het gemakkelijk is om deze te integreren in bestaande projecten.

Specificaties:

  • 16-kanaals PWM/Servo Driver
  • I2C-interface
  • Resolutie: 12-bit
  • Maximale frequentie: 1,6 kHz
  • Compatibel met 3,3V en 5V logica

Met de 16-kanaals 12-bit PWM/Servo Driver met I2C-interface - PCA9685 heb je een krachtige module in handen voor het aansturen van servomotoren en het genereren van PWM-signalen. Of je nu een Arduino- of Raspberry Pi-project hebt, deze module is een waardevolle toevoeging aan je elektronica toolkit.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!