1600X 3-in-1 USB Digitale Microscoop Camera Endoscoop 8LED Vergrootglas met Standaard 3-in-1 Type-c Elektronische Vergrootglas Endoscoop

Merk: Chitek
€25,95
Niet op voorraad The quantity of '1600X 3-in-1 USB Digitale Microscoop Camera Endoscoop 8LED Vergrootglas met Standaard 3-in-1 Type-c Elektronische Vergrootglas Endoscoop' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1600X 3-in-1 USB Digitale Microscoop Camera Endoscoop is een handig hulpmiddel voor verschillende toepassingen. Met deze microscoop camera kun je kleine objecten vergroten en bekijken op je computer of smartphone.

De microscoop camera heeft een vergroting van 1600X, waardoor je kleine details en structuren kunt zien die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Dit maakt het ideaal voor hobbyisten, wetenschappers en professionals.

De camera is uitgerust met 8 LED-lampjes die zorgen voor voldoende verlichting tijdens het gebruik. Hierdoor kun je zelfs in donkere omgevingen objecten bekijken en vastleggen.

De 3-in-1 functie van deze microscoop camera maakt het mogelijk om deze te gebruiken met verschillende apparaten. Het wordt geleverd met een USB-aansluiting, een Type-C-aansluiting en een micro-USB-aansluiting. Hierdoor kun je de camera eenvoudig aansluiten op je computer, smartphone of tablet.

De microscoop camera wordt geleverd met een standaard, waardoor je hem gemakkelijk kunt positioneren en stabiel kunt houden tijdens het gebruik. Dit zorgt voor een betere focus en nauwkeurigheid.

Technische specificaties:

  • Vergroting: 1600X
  • 8 LED-lampjes voor verlichting
  • 3-in-1 functie: USB, Type-C en micro-USB aansluiting
  • Inclusief standaard voor stabiliteit

Met de 1600X 3-in-1 USB Digitale Microscoop Camera Endoscoop haal je een veelzijdig en handig hulpmiddel in huis voor al je microscopische behoeften.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!