16GA 16MM 12V 15RPM/MIN All-metalen DC Reductiemotor

Merk: Chitek
€9,85
Niet op voorraad The quantity of '16GA 16MM 12V 15RPM/MIN All-metalen DC Reductiemotor' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 16GA 16MM 12V 15RPM/MIN All-metalen DC Reductiemotor is een hoogwaardige motor die geschikt is voor verschillende toepassingen in de hobby-elektronika.

Technische specificaties:

  • Model: 16GA
  • Diameter: 16MM
  • Spanning: 12V
  • Snelheid: 15 RPM/min
  • Behuizing: Volledig van metaal
  • Type: DC reductiemotor

Deze reductiemotor is ideaal voor projecten waarbij een nauwkeurige rotatie nodig is bij een lage snelheid. Door de hoogwaardige metalen behuizing is de motor duurzaam en bestand tegen slijtage.

De 16GA 16MM 12V 15RPM/MIN All-metalen DC Reductiemotor kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder robotica, CNC-machines, elektrische voertuigen en meer. De motor is gemakkelijk te installeren en aan te sturen met behulp van een microcontroller of een motor driver.

Let op: Deze motor is ontworpen voor gebruik door ervaren gebruikers. Zorg ervoor dat je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt bij het werken met elektronische componenten en volg de juiste stappen voor de juiste aansluiting en besturing van de motor.

Bestel vandaag nog de 16GA 16MM 12V 15RPM/MIN All-metalen DC Reductiemotor en voeg een krachtige aandrijfmotor toe aan je volgende elektronica-project!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!