16GA 16MM 12V 300RPM/MIN All-metal DC Reductiemotor

Merk: Chitek
€9,85
Niet op voorraad The quantity of '16GA 16MM 12V 300RPM/MIN All-metal DC Reductiemotor' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 16GA 16MM 12V 300RPM/MIN All-metal DC Reductiemotor is een krachtige en betrouwbare motor die perfect is voor tal van elektronica projecten. Met een reductieverhouding van 1:10 is deze motor ideaal voor toepassingen waarbij een hoge trekkracht en nauwkeurige controle vereist zijn.

De specificaties van de motor zijn als volgt:

  • Type: All-metal DC reductiemotor
  • Spanning: 12V
  • Snelheid: 300 RPM/MIN
  • Diameter: 16mm
  • Gewicht: 16 gram

Deze motor is uitgerust met hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties. De all-metal constructie zorgt voor optimale robuustheid en duurzaamheid, waardoor de motor bestand is tegen zware belastingen en langdurig gebruik.

De 16GA 16MM 12V 300RPM/MIN All-metal DC Reductiemotor is veelzijdig inzetbaar en kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen, zoals robotica, elektronische deursloten, monitoringssystemen en meer. Het compacte formaat maakt hem gemakkelijk te integreren in uw bestaande elektronica projecten.

Bestel vandaag nog de 16GA 16MM 12V 300RPM/MIN All-metal DC Reductiemotor en ervaar de hoge trekkracht en nauwkeurige controle die deze motor biedt.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!