16GA 16MM 12V 30RPM/MIN Volledig metalen DC reductiemotor

Merk: Chitek
€9,85
Niet op voorraad The quantity of '16GA 16MM 12V 30RPM/MIN Volledig metalen DC reductiemotor' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

16GA 16MM 12V 30RPM/MIN Volledig metalen DC reductiemotor

De 16GA 16MM 12V 30RPM/MIN Volledig metalen DC reductiemotor is een krachtige en duurzame motor die perfect geschikt is voor verschillende elektronica- en hobbyprojecten. Met een laag voltage van 12V en een snelheid van 30RPM/MIN biedt deze motor een uitstekende balans tussen kracht en precisie.

De motor is volledig van metaal gemaakt, wat zorgt voor een hoge mate van stevigheid en slijtvastheid. Dit maakt hem ideaal voor toepassingen waarin robuustheid en betrouwbaarheid essentieel zijn.

De 16GA 16MM 12V 30RPM/MIN Volledig metalen DC reductiemotor beschikt over de volgende technische specificaties:

  • Model: 16GA
  • Diameter: 16mm
  • Bedrijfsspanning: 12V
  • Snelheid: 30RPM/MIN
  • Materiaal: Volledig metaal

Met deze motor kunt u verschillende projecten realiseren, zoals robotica, elektronische deursloten, besturingssystemen voor voertuigen en nog veel meer. De compacte afmetingen maken het gemakkelijk om deze motor in uw projecten te integreren zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Let op: Deze motor werkt op een spanning van 12V. Zorg ervoor dat u geschikte voedingsspanning heeft en neem de nodige veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van deze motor.

Met de 16GA 16MM 12V 30RPM/MIN Volledig metalen DC reductiemotor kunt u de gewenste kracht en precisie toevoegen aan uw elektronica- en hobbyprojecten. Bestel vandaag nog en ga aan de slag!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!