16GA 16MM 12V 60RPM/MIN DC reductiemotor volledig van metaal

Merk: Chitek
€9,85
Niet op voorraad The quantity of '16GA 16MM 12V 60RPM/MIN DC reductiemotor volledig van metaal' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 16GA 16MM 12V 60RPM/MIN DC reductiemotor is een krachtige en betrouwbare motor die volledig is gemaakt van metaal. Deze motor is ideaal voor verschillende toepassingen in de elektronica- en automatiseringsindustrie. Met een voltage van 12V en een snelheid van 60 RPM/min biedt deze motor de juiste kracht en precisie voor jouw projecten.

Specificaties:

  • Merk: 16GA
  • Type: DC reductiemotor
  • Materiaal: Volledig metalen behuizing
  • Voltage: 12V
  • Snelheid: 60 RPM/min

Deze motor is zeer duurzaam en kan langdurig worden gebruikt zonder oververhitting. Met zijn compacte formaat van 16MM kan hij gemakkelijk worden geïntegreerd in verschillende systemen en apparaten. Daarnaast biedt de volledig metalen behuizing extra bescherming en zorgt voor een lange levensduur van de motor.

Of je nu bezig bent met het bouwen van een robot, een CNC-machine of een ander elektronisch project, de 16GA 16MM 12V 60RPM/MIN DC reductiemotor zal zeker voldoen aan jouw eisen op het gebied van kracht, betrouwbaarheid en precisie.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!