1.8 inch TFT SPI Seriële Port LCD Scherm Module ILI9163 Zonder Touch

Merk: Chitek
€6,25
Niet op voorraad The quantity of '1.8 inch TFT SPI Seriële Port LCD Scherm Module ILI9163 Zonder Touch' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1.8 inch TFT SPI Seriële Port LCD Scherm Module ILI9163 Zonder Touch is een compact en veelzijdig display voor diverse elektronische toepassingen. Met een resolutie van 128x160 pixels biedt dit scherm heldere en scherpe beelden voor een optimale gebruikerservaring.

Technische specificaties:

  • Display grootte: 1.8 inch
  • Resolutie: 128x160 pixels
  • Interface: SPI
  • Driver IC: ILI9163
  • Touch functionaliteit: Nee
  • Backlight: Ja

Het 1.8 inch TFT SPI Scherm Module ILI9163 kan eenvoudig worden aangesloten op microcontrollers zoals Arduino, Raspberry Pi en andere compatibele ontwikkelborden. Met behulp van de SPI-interface kunnen gegevens snel en efficiënt worden overgedragen tussen de microcontroller en het display.

Dit scherm is ideaal voor het weergeven van grafische interfaces, pictogrammen, tekst en andere visuele informatie. Het heeft een ingebouwde backlight voor een goede zichtbaarheid, zelfs in omgevingen met weinig licht.

De ILI9163 driver IC zorgt voor een hoge beeldkwaliteit en een vloeiende weergave. Dit zorgt voor een prettige gebruikerservaring bij het bekijken van afbeeldingen, video's en andere visuele content.

De 1.8 inch TFT SPI Seriële Port LCD Scherm Module ILI9163 Zonder Touch is de perfecte keuze voor hobbyisten, studenten en elektronicaliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk display voor hun projecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!