18650/TP4056 1A 3.7-4.2V Lipo Batterij Oplaadmodule Micro USB met stroombeveiliging

Merk: Chitek
€0,60
Niet op voorraad The quantity of '18650/TP4056 1A 3.7-4.2V Lipo Batterij Oplaadmodule Micro USB met stroombeveiliging' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 18650/TP4056 1A 3.7-4.2V Lipo Batterij Oplaadmodule is een handige module voor het opladen van 3.7-4.2V LiPo batterijen. Deze module is voorzien van een TP4056 chip en een micro USB-aansluiting, waardoor het opladen eenvoudig en veilig is.

De belangrijkste kenmerken van deze oplaadmodule zijn:

  • Ondersteunt 3.7-4.2V LiPo batterijen
  • Maximale laadstroom van 1A
  • Micro USB-aansluiting voor het opladen
  • Stroombeveiliging voor veilig opladen
  • LED-indicator voor laadstatus
  • Compact formaat voor eenvoudige integratie

Met deze oplaadmodule kunt u uw LiPo batterijen snel en efficiënt opladen. De maximale laadstroom van 1A zorgt voor een snelle oplaadtijd, terwijl de stroombeveiliging ervoor zorgt dat het opladen veilig verloopt. De LED-indicator geeft de laadstatus aan, zodat u altijd weet wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Deze oplaadmodule is compact van formaat, waardoor het gemakkelijk te integreren is in uw elektronische projecten. De micro USB-aansluiting maakt het opladen eenvoudig en handig.

Let op: Deze oplaadmodule is alleen geschikt voor 3.7-4.2V LiPo batterijen. Gebruik deze module niet voor andere batterijtypen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!