18mm 200KHz NU200E18TR-2 Afstandsmetende Ultrasone Sensor Hoge Frequentie Sensor Probe Ontvangst & Verzending

Merk: Chitek
€35,00
Niet op voorraad The quantity of '18mm 200KHz NU200E18TR-2 Afstandsmetende Ultrasone Sensor Hoge Frequentie Sensor Probe Ontvangst & Verzending' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 18mm 200KHz NU200E18TR-2 is een afstandsmetende ultrasone sensor met een hoge frequentie. Deze sensor is geschikt voor zowel ontvangst als verzending van ultrasone signalen.

Specificaties:

  • Diameter: 18mm
  • Frequentie: 200KHz
  • Type: Ultrasone sensor
  • Functionaliteit: Ontvangst & Verzending

Deze sensor is ideaal voor toepassingen waarbij nauwkeurige afstandsmeting vereist is. Met een frequentie van 200KHz kan de sensor zeer gedetailleerde metingen uitvoeren.

De 18mm diameter zorgt ervoor dat de sensor compact is en gemakkelijk te integreren in verschillende projecten. De sensor kan worden gebruikt in combinatie met microcontrollers en andere elektronische componenten.

Let op: Deze sensor vereist een voedingsspanning van X volt en heeft een bereik van X meter. Zorg ervoor dat de sensor correct wordt aangesloten en gebruikt volgens de specificaties om optimale prestaties te garanderen.

De 18mm 200KHz NU200E18TR-2 afstandsmetende ultrasone sensor is een betrouwbare keuze voor hobbyisten en professionals die op zoek zijn naar een nauwkeurige en veelzijdige sensor voor hun elektronica projecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!