18mm Led, 3MM Plat, Waterhelder, Puur Groen (1 stuk) - Gebruik 3V 20mA

Merk: Chitek
€0,15
Niet op voorraad The quantity of '18mm Led, 3MM Plat, Waterhelder, Puur Groen (1 stuk) - Gebruik 3V 20mA' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 18mm Led, 3MM Plat, Waterhelder, Puur Groen is een krachtige en heldere LED die perfect is voor verschillende elektronica projecten. Met een diameter van 18mm en een platte vorm van 3mm, is deze LED compact en gemakkelijk te gebruiken.

Deze LED heeft een waterheldere behuizing, wat betekent dat het licht helder en duidelijk wordt weergegeven. De pure groene kleur zorgt voor een opvallend en levendig effect.

Belangrijkste specificaties:

  • Spanning: 3V
  • Stroom: 20mA

Met een spanning van 3V en een stroom van 20mA, is deze LED energiezuinig en kan het gemakkelijk worden gevoed door verschillende microcontrollers en voedingen.

Of je nu een beginner bent in de wereld van elektronica of een ervaren hobbyist, de 18mm Led, 3MM Plat, Waterhelder, Puur Groen is een uitstekende keuze voor al je projecten. Voeg een opvallend element toe aan je creaties met deze heldere en krachtige LED.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!