18mm LED RGB CC (1 stuk) - 3MM 4PIN - 3V 20mA

Merk: Chitek
€0,15
Niet op voorraad The quantity of '18mm LED RGB CC (1 stuk) - 3MM 4PIN - 3V 20mA' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 18mm LED RGB CC is een krachtige en veelzijdige LED die perfect is voor verschillende elektronica projecten. Met zijn 4 pinnen en 3V spanning is deze LED gemakkelijk aan te sluiten op een microcontroller of andere elektronische componenten.

De belangrijkste specificaties van de 18mm LED RGB CC zijn:

  • Diameter: 18mm
  • Type: RGB Common Cathode
  • Aantal pinnen: 4
  • Spanning: 3V
  • Stroom: 20mA

Met de RGB Common Cathode configuratie kun je de LED in verschillende kleuren laten oplichten, waaronder rood, groen en blauw. Door de combinatie van deze kleuren kun je ook andere kleuren creëren, zoals geel, paars en wit.

De 18mm LED RGB CC is ideaal voor het maken van lichteffecten, het verlichten van displays of het toevoegen van kleur aan je elektronica projecten. Met zijn heldere en krachtige lichtoutput zorgt deze LED voor een indrukwekkende visuele impact.

Let op: Deze LED vereist een externe weerstand om de stroom te beperken tot 20mA. Zorg ervoor dat je de juiste weerstandswaarde gebruikt om schade aan de LED te voorkomen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!