18mm LED Waterhelder Geel Groen (1 stuk) - Gebruik 2V 20mA

Merk: Chitek
€0,15
Niet op voorraad The quantity of '18mm LED Waterhelder Geel Groen (1 stuk) - Gebruik 2V 20mA' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 18mm LED Waterhelder Geel Groen is een krachtige LED die geschikt is voor verschillende elektronische toepassingen. Met een diameter van 18mm is deze LED goed zichtbaar en kan hij gebruikt worden voor zowel signaalindicatie als decoratieve verlichting.

Deze LED heeft een waterheldere behuizing, wat betekent dat het licht goed zichtbaar is, zelfs in heldere omgevingen. De kleur van deze LED is geel groen, wat een unieke en opvallende uitstraling geeft.

Deze LED werkt op een spanning van 2V en heeft een stroomsterkte van 20mA. Dit maakt het gemakkelijk om deze LED aan te sluiten op verschillende elektronische circuits en microcontrollers.

Technische specificaties:

  • Diameter: 18mm
  • Behuizing: Waterhelder
  • Kleur: Geel Groen
  • Spanning: 2V
  • Stroomsterkte: 20mA

Met de 18mm LED Waterhelder Geel Groen voeg je een opvallende en heldere lichtbron toe aan je elektronische projecten. Of je nu een signaalindicator wilt maken of gewoon wat extra kleur wilt toevoegen, deze LED is een uitstekende keuze.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!