18mm LED Waterhelder Puur Groen (1 stuk) - Gebruik 3V 20mA

Merk: Chitek
€0,15
Niet op voorraad The quantity of '18mm LED Waterhelder Puur Groen (1 stuk) - Gebruik 3V 20mA' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 18mm LED Waterhelder Puur Groen is een krachtige LED die ideaal is voor verschillende elektronica projecten. Met een diameter van 18mm is deze LED goed zichtbaar en kan het gebruikt worden voor zowel signaalindicatie als decoratieve verlichting.

Deze LED heeft de volgende technische specificaties:

  • Spanning: 3V
  • Stroom: 20mA
  • Kleur: Puur Groen
  • Type: Waterhelder
  • Diameter: 18mm

Met een spanning van 3V en een stroom van 20mA is deze LED eenvoudig aan te sluiten op een microcontroller of andere elektronische schakeling. De puur groene kleur zorgt voor een heldere en opvallende verlichting.

De waterheldere behuizing van deze LED zorgt voor een goede verspreiding van het licht, waardoor het goed zichtbaar is, zelfs in heldere omgevingen. Dit maakt het ideaal voor toepassingen waarbij een duidelijke indicatie vereist is.

Of je nu een elektronica hobbyist bent of een professional, de 18mm LED Waterhelder Puur Groen is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor al je projecten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!