18mm NU40A18T-1 40KHz Waterdichte Afstandsmeting Transmissie Ultrasone Sensor Probe

Merk: Chitek
€4,50
Niet op voorraad The quantity of '18mm NU40A18T-1 40KHz Waterdichte Afstandsmeting Transmissie Ultrasone Sensor Probe' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 18mm NU40A18T-1 40KHz Waterdichte Afstandsmeting Transmissie Ultrasone Sensor Probe is een hoogwaardige sensor die gebruikt kan worden voor diverse toepassingen waarbij afstandsmeting vereist is. Deze sensor is speciaal ontworpen om waterdicht te zijn, waardoor hij ook geschikt is voor gebruik in vochtige omgevingen.

De belangrijkste kenmerken van de 18mm NU40A18T-1 40KHz Waterdichte Afstandsmeting Transmissie Ultrasone Sensor Probe zijn:

  • Frequentie: 40KHz
  • Diameter: 18mm
  • Waterdicht ontwerp
  • Meetbereik: 2cm - 400cm
  • Voedingsspanning: 5V
  • Uitgangssignaal: TTL-niveau
  • Bedrijfstemperatuur: -20°C tot 70°C

Deze sensor maakt gebruik van ultrasone geluidsgolven om de afstand tot een object te meten. Het uitgangssignaal is een TTL-niveau, wat betekent dat het compatibel is met de meeste microcontrollers en andere elektronische apparaten.

Met een meetbereik van 2cm tot 400cm is deze sensor geschikt voor zowel korte als lange afstandsmetingen. De waterdichte behuizing zorgt ervoor dat de sensor betrouwbaar blijft werken, zelfs in vochtige omgevingen.

De 18mm NU40A18T-1 40KHz Waterdichte Afstandsmeting Transmissie Ultrasone Sensor Probe is een veelzijdige sensor die gebruikt kan worden in projecten zoals robotica, automatisering, beveiligingssystemen en nog veel meer. Met zijn compacte formaat en betrouwbare prestaties is deze sensor een waardevolle toevoeging aan elke elektronica toolkit.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!