18W 12V 1.5A Super Dunne Kunststof Behuizing LED Bijzondere Voeding met Draad

Merk: Chitek
€3,50
Niet op voorraad The quantity of '18W 12V 1.5A Super Dunne Kunststof Behuizing LED Bijzondere Voeding met Draad' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 18W 12V 1.5A Super Dunne Kunststof Behuizing LED Bijzondere Voeding met Draad is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van LED-verlichtingstoepassingen. Met zijn compacte formaat en dunne kunststof behuizing is dit product ideaal voor gebruik in ruimtes waar beperkte ruimte beschikbaar is.

Deze voeding heeft een vermogen van 18W en levert een uitgangsspanning van 12V met een stroomsterkte van 1.5A. Dit zorgt voor een betrouwbare en stabiele voeding voor LED-verlichting.

De voeding wordt geleverd met een draad voor gemakkelijke installatie en aansluiting op het lichtsysteem. De draad heeft een lengte van X meter.

Belangrijkste specificaties:

  • Vermogen: 18W
  • Uitgangsspanning: 12V
  • Stroomsterkte: 1.5A
  • Behuizing: Kunststof
  • Draadlengte: X meter

Met zijn betrouwbare prestaties en compacte formaat is de 18W 12V 1.5A Super Dunne Kunststof Behuizing LED Bijzondere Voeding met Draad een uitstekende keuze voor LED-verlichtingstoepassingen waarbij ruimtebeperkingen een rol spelen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!