1CH Tuya WiFi+RF Schakelmodule DC5V-32V Slimme Timer Schakelaar Afstandsbediening MOQ5

Merk: Chitek
€19,60
Niet op voorraad The quantity of '1CH Tuya WiFi+RF Schakelmodule DC5V-32V Slimme Timer Schakelaar Afstandsbediening MOQ5' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 5 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1CH Tuya WiFi+RF Schakelmodule is een handige en veelzijdige schakelaar voor het bedienen van elektrische apparaten op afstand. Met deze schakelmodule kunt u uw apparaten eenvoudig in- en uitschakelen via uw smartphone of tablet.

De schakelmodule is compatibel met de Tuya Smart App, waarmee u uw apparaten kunt bedienen, timers kunt instellen en schema's kunt maken voor automatische bediening. Daarnaast ondersteunt de schakelmodule ook RF-bediening, waardoor u uw apparaten kunt bedienen met een afstandsbediening.

De schakelmodule heeft een breed ingangsspanningsbereik van DC5V-32V, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen. Het heeft ook een maximale belasting van 10A, waardoor het geschikt is voor het bedienen van zwaardere apparaten.

De schakelmodule is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het wordt geleverd met gedetailleerde instructies en kan worden aangesloten op uw bestaande elektrische bedrading. Daarna kunt u de schakelmodule verbinden met uw WiFi-netwerk en de Tuya Smart App gebruiken om uw apparaten te bedienen.

Belangrijkste kenmerken:

  • 1-kanaals schakelmodule voor het bedienen van elektrische apparaten op afstand
  • Compatibel met de Tuya Smart App voor bediening via smartphone of tablet
  • Ondersteunt RF-bediening voor gebruik met een afstandsbediening
  • Breed ingangsspanningsbereik van DC5V-32V
  • Maximale belasting van 10A
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Let op: de minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 5 stuks.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!