1Pin 24AWG Mannelijk naar Vrouwelijk Dupont Kabel 20cm Willekeurige Kleur

Merk: Chitek
€0,15
Niet op voorraad The quantity of '1Pin 24AWG Mannelijk naar Vrouwelijk Dupont Kabel 20cm Willekeurige Kleur' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1Pin 24AWG Mannelijk naar Vrouwelijk Dupont Kabel is een handige kabel voor het aansluiten van verschillende elektronische componenten. Met een lengte van 20 cm biedt deze kabel voldoende ruimte om componenten op een comfortabele afstand van elkaar te plaatsen.

De kabel is voorzien van een mannelijke en vrouwelijke Dupont connector, waardoor het eenvoudig is om verbindingen te maken tussen microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische apparaten. De connectors zijn stevig en zorgen voor een betrouwbare verbinding.

Deze kabel is uitgevoerd met een 24AWG draad, wat zorgt voor een goede signaaloverdracht en minimale signaalverlies. Hierdoor blijft de kwaliteit van de verbinding optimaal, zelfs over langere afstanden.

Belangrijkste specificaties:

  • Lengte: 20 cm
  • Draaddikte: 24AWG
  • Connector type: Mannelijk naar Vrouwelijk Dupont
  • Kleur: Willekeurig

Met de 1Pin 24AWG Mannelijk naar Vrouwelijk Dupont Kabel heb je een betrouwbare en flexibele oplossing voor het aansluiten van elektronische componenten. De willekeurige kleur zorgt ervoor dat je altijd een kabel hebt die past bij jouw project.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!