1W 4PIN SMD Hoge Vermogen LED Lamp Wit+Warm Wit (MOQ5)

Merk: Chitek
€1,00
Niet op voorraad The quantity of '1W 4PIN SMD Hoge Vermogen LED Lamp Wit+Warm Wit (MOQ5)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 5 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1W 4PIN SMD Hoge Vermogen LED Lamp Wit+Warm Wit is een krachtige LED-lamp die geschikt is voor diverse toepassingen. Met zijn compacte formaat en hoge vermogen is deze lamp ideaal voor gebruik in elektronische projecten, verlichtingssystemen en andere hobby elektronica.

Deze LED-lamp heeft de volgende technische specificaties:

  • Vermogen: 1W
  • Type: 4PIN SMD
  • Kleur: Wit+Warm Wit
  • Minimale afname: 5 stuks

Met een vermogen van 1W levert deze LED-lamp een helder en krachtig licht. De 4PIN SMD-aansluiting zorgt voor een eenvoudige installatie en aansluiting op een printplaat of ander elektronisch circuit.

De combinatie van wit en warm wit licht maakt deze LED-lamp veelzijdig in gebruik. Het witte licht zorgt voor een heldere en koele uitstraling, terwijl het warme witte licht zorgt voor een gezellige en warme sfeer.

Let op: de minimale afname voor deze LED-lamp is 5 stuks. Dit maakt het ideaal voor zowel hobbyisten als professionals die meerdere lampen nodig hebben voor hun projecten.

Met de 1W 4PIN SMD Hoge Vermogen LED Lamp Wit+Warm Wit haal je een krachtige en veelzijdige LED-lamp in huis. Bestel nu en laat je creativiteit de vrije loop!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!