1x4 4-Toets Matrix Membraanschakelaar Toetsenbord Bedieningspaneel SCM Uitgebreid Toetsenbord

Merk: Chitek
€1,05
Niet op voorraad The quantity of '1x4 4-Toets Matrix Membraanschakelaar Toetsenbord Bedieningspaneel SCM Uitgebreid Toetsenbord' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Een 1x4 4-Toets Matrix Membraanschakelaar Toetsenbord is een handig bedieningspaneel dat vaak gebruikt wordt in SCM (Single-Chip Microcontroller) projecten. Met dit uitgebreide toetsenbord kun je gemakkelijk meerdere knoppen aansluiten en bedienen.

Dit toetsenbord heeft de volgende technische specificaties:

  • Matrixtype: 1x4
  • Aantal toetsen: 4
  • Type: Membraanschakelaar
  • Bediening: SCM (Single-Chip Microcontroller)

De 1x4 matrixconfiguratie betekent dat er 1 rij en 4 kolommen aanwezig zijn, wat resulteert in 4 beschikbare toetsen. De membraanschakelaar technologie zorgt voor een gevoelige en betrouwbare bediening van de toetsen.

Dit toetsenbord is ideaal voor SCM projecten waarbij je meerdere inputs nodig hebt. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het maken van een draadloze afstandsbediening, een toetsenbord voor een robotbesturingssysteem of voor het bedienen van diverse elektronische apparaten.

Met dit uitgebreide toetsenbord kun je gemakkelijk toetsaanslagen detecteren en verwerken in je SCM-programma. Het aansluiten van de toetsen op je SCM is eenvoudig en vereist minimale bedrading.

Bestel nu de 1x4 4-Toets Matrix Membraanschakelaar Toetsenbord en voeg een handige bedieningsmogelijkheid toe aan je SCM-project!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!