1x40pin Rechte Pin Header 2.54mm Breekbaar (1 stuk)

Merk: Chitek
€0,20
Niet op voorraad The quantity of '1x40pin Rechte Pin Header 2.54mm Breekbaar (1 stuk)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 1x40pin Rechte Pin Header 2.54mm Breekbaar is een handige connector die gebruikt kan worden in verschillende elektronische projecten. Met deze pin header kun je gemakkelijk verbindingen maken tussen verschillende componenten, zoals microcontrollers, sensoren en relais.

De specificaties van de 1x40pin Rechte Pin Header 2.54mm Breekbaar zijn als volgt:

  • Aantal pinnen: 40
  • Pitch: 2.54mm
  • Type: Recht
  • Materiaal: Kunststof
  • Breekbaar: Ja

Deze pin header is breekbaar, wat betekent dat je hem gemakkelijk kunt afbreken in kleinere stukken als je minder pinnen nodig hebt. Dit maakt het een veelzijdige connector die geschikt is voor verschillende projecten.

Let op: bij het afbreken van de pin header is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan om beschadiging te voorkomen. Gebruik bijvoorbeeld een tang om de pin header op de gewenste plek af te breken.

Met de 1x40pin Rechte Pin Header 2.54mm Breekbaar heb je een handige connector voor al je elektronische projecten. Bestel nu en ga direct aan de slag!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!