2-assige JH-D202X-R2 Joystick Potentiometer 5K

Merk: Chitek
€12,85
Niet op voorraad The quantity of '2-assige JH-D202X-R2 Joystick Potentiometer 5K' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 2-assige JH-D202X-R2 Joystick Potentiometer 5K is een veelzijdige joystick die gebruikt kan worden in verschillende elektronische toepassingen. Met deze joystick kun je de beweging in twee assen regelen, waardoor het ideaal is voor het besturen van robots, drones, RC-voertuigen en andere projecten.

De joystick heeft een weerstand van 5K ohm, wat zorgt voor een nauwkeurige en responsieve besturing. De weerstandswaarde kan worden aangepast door middel van een potentiometer, waardoor je de gevoeligheid van de joystick kunt instellen naar jouw voorkeur.

De JH-D202X-R2 Joystick Potentiometer heeft een compact formaat en is gemakkelijk te monteren op een printplaat of ander oppervlak. Het heeft een lange levensduur en is bestand tegen slijtage, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik.

Technische specificaties:

  • Model: JH-D202X-R2
  • Aantal assen: 2
  • Weerstand: 5K ohm
  • Potentiometer: instelbaar
  • Compact formaat
  • Lange levensduur

Met de 2-assige JH-D202X-R2 Joystick Potentiometer 5K heb je een betrouwbare en veelzijdige joystick voor al jouw elektronische projecten. Bestel hem vandaag nog en ga aan de slag met het creëren van jouw eigen elektronische creaties!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!