2 Kanaals Laag Niveau Relais Module (met lichtkoppeling) DC12V

Merk: Chitek
€1,70
Niet op voorraad The quantity of '2 Kanaals Laag Niveau Relais Module (met lichtkoppeling) DC12V' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

2 Kanaals Laag Niveau Relais Module (met lichtkoppeling) DC12V

Deze 2-kanaals laag niveau relais module met lichtkoppeling is perfect voor het schakelen van verschillende apparaten of circuits met een laag spanningssignaal. De module is geschikt voor gebruik met een DC12V voedingsspanning.

De module is voorzien van twee onafhankelijke relais, waardoor je twee afzonderlijke circuits kunt schakelen. Elk relais is geïsoleerd met een lichtkoppeling, waardoor het eenvoudig is om de relaismodule aan te sturen met een microcontroller of ander digitaal apparaat.

Technische specificaties:

  • Aantal kanalen: 2
  • Ingangsspanning: DC12V
  • Relaiscapaciteit: 250VAC/10A, 30VDC/10A
  • Interface: laag niveau trigger
  • Isolatie: lichtkoppeling
  • Afmetingen: 50mm x 33mm x 24mm

Met deze 2-kanaals laag niveau relais module kun je eenvoudig verschillende elektronische apparaten aansturen met behulp van een microcontroller of ander digitaal apparaat. De module is compact van formaat en gemakkelijk te integreren in je elektronica projecten.

Let op: Zorg ervoor dat je de juiste voedingsspanning (DC12V) gebruikt en de maximale belasting van de relais niet overschrijdt om de relaismodule correct en veilig te laten werken.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!