2-kanaals Tuya WiFi Schakelmodule - Intelligent Tijdschakelaar - Afstandsbediening (MOQ5)

Merk: Chitek
€22,15
Niet op voorraad The quantity of '2-kanaals Tuya WiFi Schakelmodule - Intelligent Tijdschakelaar - Afstandsbediening (MOQ5)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 5 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 2-kanaals Tuya WiFi Schakelmodule is een intelligente tijdschakelaar met afstandsbediening. Deze module maakt gebruik van het Tuya WiFi-platform, waardoor je de schakelaar eenvoudig kunt bedienen via je smartphone of tablet.

Met deze schakelmodule kun je verschillende elektrische apparaten op afstand bedienen. De module heeft twee kanalen, waardoor je twee apparaten onafhankelijk van elkaar kunt schakelen. Dit is handig als je bijvoorbeeld zowel je verlichting als je ventilator wilt bedienen.

De schakelmodule is voorzien van een ingebouwde tijdschakelaar, waarmee je de apparaten op specifieke tijden kunt in- en uitschakelen. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt dat je verlichting automatisch aan gaat wanneer het donker wordt.

De schakelmodule is compatibel met het Tuya WiFi-platform, waardoor je de module kunt bedienen via de Tuya Smart-app. Met deze app kun je de schakelaar eenvoudig in- en uitschakelen, timers instellen en de status van de schakelaar controleren.

De schakelmodule heeft een compact formaat en kan eenvoudig worden geïnstalleerd. De module wordt geleverd met een handleiding, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de module kunt aansluiten en instellen.

Technische specificaties:

  • Aantal kanalen: 2
  • Compatibiliteit: Tuya WiFi-platform
  • Bediening: Afstandsbediening via smartphone of tablet
  • Tijdschakelaar: Ingebouwd
  • Installatie: Eenvoudig

Let op: Voor dit product geldt een minimale bestelhoeveelheid van 5 stuks.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!