2-pins platte wijzer schakelaar 2.54mm

Merk: Chitek
€0,25
Niet op voorraad The quantity of '2-pins platte wijzer schakelaar 2.54mm' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

2-pins platte wijzer schakelaar 2.54mm

De 2-pins platte wijzer schakelaar met een pitch van 2.54mm is een handig onderdeel voor elektronische projecten waarbij schakelfuncties vereist zijn. Deze schakelaar is compact en gemakkelijk te installeren, waardoor het een veelgebruikte keuze is onder hobbyisten en professionals.

Technische specificaties:

  • Aantal pinnen: 2
  • Pitch: 2.54mm
  • Type: platte wijzer

Met zijn 2 pinnen biedt deze schakelaar de mogelijkheid om een circuit te openen of te sluiten, afhankelijk van de schakelstand. Hierdoor kan het worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals het bedienen van verlichting, motoren of andere elektronische apparaten.

De platte wijzer schakelaar heeft een pitch van 2.54mm, wat betekent dat de afstand tussen de pinnen 2.54mm bedraagt. Dit maakt het eenvoudig om de schakelaar op een breadboard, printplaat of ander elektronisch bord te plaatsen en te solderen.

Kortom, de 2-pins platte wijzer schakelaar met een pitch van 2.54mm is een betrouwbaar en handig onderdeel voor diverse schakelfuncties in elektronische projecten. Het is compact, gemakkelijk te installeren en biedt een betrouwbare prestatie.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!