2-pins wifi vrouwelijke stekker 10A 250V met waterdichte behuizing voor monitoring

Merk: Chitek
€0,45
Niet op voorraad The quantity of '2-pins wifi vrouwelijke stekker 10A 250V met waterdichte behuizing voor monitoring' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 2-pins wifi vrouwelijke stekker met waterdichte behuizing is een handig accessoire voor monitoringstoepassingen. Met deze stekker kunt u eenvoudig elektronische apparaten aansluiten op een wifi-netwerk, zodat u ze op afstand kunt bedienen en monitoren.

De stekker heeft de volgende technische specificaties:

  • Stroomsterkte: 10A
  • Spanning: 250V
  • Type stekker: 2-pins
  • Behuizing: Waterdicht

De waterdichte behuizing zorgt ervoor dat de stekker veilig kan worden gebruikt in vochtige omgevingen, zoals buiten of in de buurt van waterbronnen. Dit maakt het ideaal voor toepassingen zoals het monitoren van tuinverlichting, vijverpompen of irrigatiesystemen.

Met de wifi-functionaliteit kunt u de aangesloten apparaten bedienen en monitoren via een smartphone, tablet of computer. Dit biedt gemak en flexibiliteit, omdat u niet fysiek aanwezig hoeft te zijn om de apparaten aan te sturen.

De 2-pins wifi vrouwelijke stekker met waterdichte behuizing is een betrouwbare en handige oplossing voor monitoringstoepassingen. Bestel vandaag nog en profiteer van de voordelen van draadloze bediening en monitoring!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!