2 Serie 8.4V Lithium Batterij Beschermingsplaat, Circulaire 7.4V Overlading, Overontlading Bescherming, 5A Werkstroom, 7A Stroomlimiet

Merk: Chitek
€1,00
Niet op voorraad The quantity of '2 Serie 8.4V Lithium Batterij Beschermingsplaat, Circulaire 7.4V Overlading, Overontlading Bescherming, 5A Werkstroom, 7A Stroomlimiet' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie
  • Productnaam: 2 Serie 8.4V Lithium Batterij Beschermingsplaat
  • Overlading bescherming: Ja
  • Overontlading bescherming: Ja
  • Werkstroom: 5A
  • Stroomlimiet: 7A

De 2 Serie 8.4V Lithium Batterij Beschermingsplaat is ontworpen om overlading en overontlading van je lithiumbatterijen te voorkomen. Het beschermt je batterijen tegen schade en verlengt de levensduur ervan.

De beschermingsplaat is compatibel met 2-serie lithiumbatterijen met een spanning van 8.4V. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd in verschillende elektronische projecten en toepassingen.

Dankzij de overlading bescherming voorkomt de beschermingsplaat dat je batterijen overladen worden. Dit is vooral belangrijk om de veiligheid van je apparaat te waarborgen en schade aan de batterij te voorkomen.

De beschermingsplaat biedt ook overontlading bescherming, wat betekent dat het voorkomt dat je batterijen te ver ontladen worden. Dit helpt bij het behouden van de prestaties van de batterij en kan voorkomen dat deze onherstelbaar beschadigd raakt.

Met een werkstroom van 5A en een stroomlimiet van 7A is deze beschermingsplaat geschikt voor verschillende toepassingen waarbij een betrouwbare batterijbescherming vereist is.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!