2 x 18650 Batterijhouder, Zonder Deksel met DC

Merk: Chitek
€0,85
Niet op voorraad The quantity of '2 x 18650 Batterijhouder, Zonder Deksel met DC' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 2 x 18650 Batterijhouder, Zonder Deksel met DC is een handige accessoire voor het aansluiten van twee 18650 batterijen. Deze batterijhouder is speciaal ontworpen voor het gebruik van 18650 batterijen en biedt een veilige en betrouwbare manier om deze batterijen te gebruiken in verschillende elektronische toepassingen.

De batterijhouder is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is voorzien van een DC-aansluiting. Hierdoor kun je eenvoudig een externe voedingsbron aansluiten op de batterijhouder. Dit maakt het mogelijk om de batterijen op te laden of om de stroomtoevoer te regelen.

De 2 x 18650 Batterijhouder, Zonder Deksel met DC heeft de volgende technische specificaties:

  • Geschikt voor twee 18650 batterijen
  • Materiaal: kunststof
  • Voorzien van een DC-aansluiting
  • Veilige en betrouwbare manier om batterijen te gebruiken
  • Compact en lichtgewicht ontwerp
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Met de 2 x 18650 Batterijhouder, Zonder Deksel met DC kun je gemakkelijk en veilig gebruik maken van twee 18650 batterijen in verschillende elektronische projecten. Of je nu een hobbyist bent of een professional, deze batterijhouder is een handige toevoeging aan je elektronica toolkit.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!