2 x AA Batterijhouder Box (rug aan rug)

Merk: Chitek
€0,35
Niet op voorraad The quantity of '2 x AA Batterijhouder Box (rug aan rug)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 2 x AA Batterijhouder Box (rug aan rug) is een handige accessoire voor het aansluiten van twee AA-batterijen op je elektronische projecten. Deze batterijhouder is compact en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een ideale keuze is voor hobbyisten en elektronicaprofessionals.

De batterijhouder is ontworpen om twee AA-batterijen veilig en stevig vast te houden. Het heeft een stevige behuizing die de batterijen beschermt tegen schokken en stoten. De batterijhouder is voorzien van een aan/uit-schakelaar, waardoor je de stroomtoevoer naar je project eenvoudig kunt regelen.

Met de 2 x AA Batterijhouder Box (rug aan rug) kun je gemakkelijk de benodigde spanning leveren aan je microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten. Het is compatibel met een breed scala aan apparaten en kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals robotica, domotica, DIY-projecten en meer.

Technische specificaties:

  • Geschikt voor 2 x AA-batterijen
  • Rug aan rug ontwerp
  • Compact en gemakkelijk te gebruiken
  • Stevige behuizing voor bescherming
  • Aan/uit-schakelaar
  • Compatibel met microcontrollers, sensoren, relais en andere elektronische componenten
  • Breed scala aan toepassingen

Met de 2 x AA Batterijhouder Box (rug aan rug) heb je een betrouwbare en handige oplossing voor het voeden van je elektronische projecten. Bestel vandaag nog en ga aan de slag met je volgende creatie!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!