200*120*75mm IP65 ABS PCB Kunststof verdeelkast met achterwaartse opening voor wandmontage

Merk: Chitek
€9,10
Niet op voorraad The quantity of '200*120*75mm IP65 ABS PCB Kunststof verdeelkast met achterwaartse opening voor wandmontage' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De 200*120*75mm IP65 ABS PCB Kunststof verdeelkast is speciaal ontworpen voor wandmontage en biedt een veilige en beschermde behuizing voor elektronische componenten. Met een IP65-classificatie is deze verdeelkast stofdicht en beschermd tegen waterstralen, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

De verdeelkast is gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof, dat duurzaam en bestand is tegen schokken, trillingen en corrosie. Het compacte formaat van 200*120*75mm maakt het ideaal voor ruimtes waar beperkte ruimte beschikbaar is.

De verdeelkast heeft een achterwaartse opening, waardoor het eenvoudig is om kabels aan te sluiten op de PCB. Dit zorgt voor een nette en georganiseerde bedrading, waardoor het onderhoud en de reparatie van elektronische componenten gemakkelijker wordt.

Technische specificaties:

  • Afmetingen: 200*120*75mm
  • Materiaal: ABS-kunststof
  • IP-classificatie: IP65
  • Montage: Wandmontage
  • Opening: Achterwaarts
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!